Darko Lazić ponovo u bolnici: Pjevač u zavojima, žena sve vrijeme uz njega, objavila fotografije, a u posjetu mu stigao i sin!

Darko Lazić svojevremo se podvrgao operaciji smanjena želuca zbog viška kilograma sa kojima se borio godinama.

Kako je operacija uspješno prošla i Darko naglo smršao, kod njega se pojavio novi problem. Pjevaču je ostao višak kože u predjelu stomaka, što je njemu izuzetno smetalo, zbog čega se podvrgao hirurškoj korekciji uklanjanja tog viška.

Sam zahvat je prošao bez problema, a komplikacije su nastale kasnije. Njemu se rana zagnojila zbog čega je morao ponovo da se vrati u bolnicu i podvrgne još jednoj operaciji, kako bi mu se stanje saniralo.

Pored porodice, uz pjevača je sve vrijeme bila i njegova supruga Katarina, sa kojom se vjenčao daleko od očiju javnost.

Katarina je sada, na svom Instagram profilu, preko opcije stori, objavila niz fotografija pjevača, kako iz bolnice, tako i nakon njegovog izlaska.

Pored fotografije na kojoj Darko leži u bolničkom krevetu, ona je objavila i fotografiju na kojoj se vidi koliku je pjevač ranu imao na stomaku nakon hirurške intervencije.

Od niza fotografija, najemotivnija je bila ona na kojoj se nalazi Darkov sin kog je dobio sa Marinom Gagić, mali Lav. Pjevačev nasljednik je bio u bolnici u posjeti ocu, a Katarina je zabilježila taj momenat.

Izvor: Kurir 

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *