Milojević: Hvala što su verovali da sam ja taj koji može da donese Zvezdi titulu u istorijskoj sezoni

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova dočekuju Novi Pazar na zatvaranju sezone, što će ujedno biti i poslednji meč na klupi Miloša Milojevića!

Mladi stručnjak Marakanu napušta sa duplom krunom, a protiv Pazaraca će imati priliku da zajedno sa svojim timom, kao i navijačima, proslavi šampionsku titulu.

Svi su fizički spremni za utakmicu. Nažalost ponovo imamo 20 mesta, plus dva golmana, a u rosteru 25 igrača, tako da će neko izostati, ali mislim da je do sada grupa bila korektna. Uvek su igrali najspremniji igrači i trudili smo se da svi zabeleže minute – rekao je Milojević i dodao:

Poštujemo ekipu Novog Pazara ne bi bilo korektno tako pričati. Znamo da smo se sa njima namučili u Novom Pazaru, jeste sada drugačija situacija, ali kažem poslednja je utakmica. Nije toliko bitno da stignemo do 100 pogodaka, bitno je da dajemo golove. Beležili smo dosta šansi, mnogo nam je veći procenat očekivanih golova nego onih koje smo postigli. Imali smo priliku da dođemo do te cifre, međutim nismo. Na kraju krajeva osnovni cilj nam je da dobijemo utakmicu sutra i da završimo sezonu trijumfalno, da bi se i sledeća tako nastavila.

Aleksandar Katai se trenutno nalazi na drugom mestu liste strelaca Superlige Srbije sa 15 postignutih golova, a u nedelju će imati priliku da se bori i za prvu poziciju.

Katai će igrati, bitno je za Crvenu zvezdu da pokuša da ima prvog strelca lige. Mislim da bi to značilo i njemu na ličnom planu. Ako bude bio spreman i ako se bude fizički dobro osećao da može da igra mislim da treba da se nađe na terenu.

Otkrio je Milojević i da u znače čestitke i pohvale generalnog direktora Zvezdana Terzića

Svakako da mi znači pohvala gospodina Terzića, kao i drugih ljudi iz kluba. Hvala još jednom klubu i Zvezdanu Terziću pre svega, kao i Mitru Mrkeli koji su verovali kada je Dejan Stanković otišao da sam ja taj koji može da donese Zvezdi titulu u istorijskoj sezoni. Mi smo uzeli i duplu krunu, sa svima njima sam pre svega prijatelj, ali poštujem i poziciju u kojoj su moji nadređeni. Hvala im i drago mi je što sam opravdao očekivanja – zaključio je Miloš Milojević.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *