"Momci, ovo ste čekali": Bivša osvajačica Vimbldona odlučila da prodaje golišave fotke

Atraktivna Ruskinja Sofija Žuk, koja je svojevremeno bila šampionka Vimbldona u juniorskoj konkurenciji, još jedna je u nizu sportistkinja, sadašnjih ili bivših, koja je odlučila da otvori “Onlyfans” nalog.

Sofija ima 23 godine i do sada je gradila karijeru modela, nakon što je 2020. odlučila da se penzioniše zbog hroničnih bolova i problema sa povredom.Svoj poslednji profesionalni meč odigrala je 2019. baš na Vimbldonu, dok je izlazak na “Onlyfans” najavila ovim rečima:

Momci, trenutak koji ste svi čekali konačno je stigao. Biće mnogo zanimljivog materijala – poručila je Ruskinja koja je već najavila da jednu liniju neće preći, a to je da bude skroz gola na fotografijama i snimcima.

U protekloj deceniji bila je jedna od vrhunskih svetskih talenata, trenirala je na akademiji belgijskog velikana Žistin Enan, sa 14 je osvojila prvu ITF titulu, sa 15 pomenuti Vimbldon, da bi potom svi počeli da je upoređuju sa Marijom Šarapovom.

Zahvaljujući tom atraktivnom izgledu, Sofija je karijeru teniserke zamenila za onu foto-modela. Trenutno živi u Majamiju i u domovinu dolazi na svakih šest meseci. Takođe, priznala je da je povećanjem grudi dobila dodatno na samopouzdanju.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *