NEDELJNI HOROSKOP: Blizancima sledi lepa sedmica, Device planiraju budućnost sa partnerom

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ove nedelje završavamo sa jednim težim aspektom Sunca i Saturna koji je mnogima doneo pesimizam, probleme sa autoritetima i ostale druge ne tako povoljne elemente života. Optimizam se vraća, akcenat ću staviti na pun Mesec u znaku Strelca 4. juna.

Vreme je da odbacimo sve što nas je opterećivalo i energiju usmerimo ka želji za novim saznanjima, da planiramo putovanja. Možemo težiti avanturama, ali i postati tolerantniji kada su životni izazovi u pitanju.

Posao: Ova nedelja donosi jednu pokretačku energiju i zadovoljstvo na ovom polju. Bićete aktivni i zadovoljni.

Ljubav: Dosta druženja i dobre komunikacije. Možda vam se javi neko vezan za vašu prošlost. Uskoro vam predstoji divan period. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro. Više odmarajte.

Posao: Bićete aktivni, dosta izazovnih momenata i moguće su promene. Svakako sve će se na kraju isplatiti.

Ljubav: Plenićete šarmom i javiće se mogućnost ulaska u emotivnu vezu. Zauzeti, radite na dobroj komunikaciji. Mogućnost da partner na trenutke pokaže posesivnost.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

Posao: Lepa nedelja na mnogim poljima. Bićete puni pozitivne energije i snage. Mogućnost promena nabolje. Finansije odlične!

Ljubav: Vi ste zadovoljni sobom i emitujete dobru energiju. Zauzeti, odlične vibracije u vašem odnosu. Slobodni, spremite se za divna iznenađenja na ovom polju, ali od sledeće nedelje.

Zdravlje: Dobro.

Posao: Lepa i aktivna nedelja u kojoj prosperitet neće izostati. Obratite pažnju na potrošnju novca. Ne ulazite u rizične situacije.

Ljubav: Ovu nedelju iskoristite maksimalno. Bićete puni entuzijazma i uživaćete u emocijama. Mogućnost lepog poznanstva i ulazak u vezu. Zauzeti, moguće prolazne nesuglasice koje ćete sa lakoćom rešiti, ako budete bili iskreni.

Zdravlje: Više se krećite i vreme provodite u laganim šetnjama.

Posao: Usmereni ste ka poslu. Budite istrajni i uporni u planovima. Uskoro lepa dešavanja. Finansije bolje.

Ljubav: Zanimljiva druženja i izlasci, ali nije nedelja za započinjanje novih veza. Sledeća nedelja donosi ostvarenje želja. Zauzeti, stabilni odnosi.

Zdravlje: Dobro. Energija vam se vraća.

Posao: Možete očekivati realizaciju vaših planova. Neki mogu dobiti unapređenje i pohvale za svoj rad.

Ljubav: Mogućnost ulaska u emotivnu vezu, ali i kontakt sa zanimljivom osobom, ako ste slobodni. Zauzeti, planiranje zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Dobro se osećate, samo budite aktivni i radite na imunitetu.

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *