Prvo obraćanje Vučevića kao predsednika SNS

Novi predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas, nakon vanredne sednice Skupštine SNS na kojoj je izabran na tu funkciju sa koje se povukao Aleksandar Vučić, da se politika SNS neće menjati i da će i dalje biti motor razvoja Srbije.

Zahvalio je dosadašnjem predsedniku SNS na svemu, kako je rekao, na 11 godina sjajnog vođenja stranke i borbe pre svega za Srbiju i SNS kao motora razvoja Srbije. “Kod nas ovo nije nikakav diskontinuitet, već je jedinstvena priča, otvaramo novog poglavlje u našoj knjizi.

Naša politika se neće menjati, ostajemo stranka motor razvoja naše otadžbine, ali i stranka koaj neguje i čuva tradicionalne vrednosti srpskog naroda, svih građana Srbije, koaj će se politički zalagati za očuvanje KiM u sastavu Srbije, koja će voditi računa o interesima srpske zajednice gde god da žive, pre svega na prostoru bivše Jugoslavije, i stranka koja će biti najupozdaniji partner predsendiku Republike Vučiću”, rekao je Vučević.

Dodao je da je SNS podržala predlog Vučića da SNS uzme učešće u formiranju Pokreta za narod i državu odnosno Narodnog pokreta. “Mnogo konkretnije ćete moći već krajem juna da vidite po tom pitanju”, dodao je Vučević.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *