Prvo oglašavanje Slobe Radanovića nakon što je Jelena prijavila bivšeg muža: Pevač poručio jedno

Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića, prijavila je juče bivšeg muža za fizičko nasilje.

Kako ona tvrdi, I.M. ju je napao spred porodične kuće, a zbog povreda koje je zadobila završila je u Urgentom centru.

U trenutku napada Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla kod lekara.

Inače, Sloba tokom jučerašnjeg dana nije bio u Beogradu, jer je imao nastup u Sloveniji, a sada se oglasio putem Instagrama i aludirao da neki ljudi dobiju hrabrost kada njega nema.

– Kad mačke nema, miševi kolo vode – napisao je Sloba i označio da se nalazi u Sloveniji.

Inače, Jelena se oglasila na Instagramu i otkrila šta se dogodilo.

Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u Centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski – napisala je Jelena na Instagramu.

Ona je rekla da ne može da prepričava šta se juče desilo i istakla da je saznala da je njen bivši suprug u policiji izjavio da su se sukobile ona i njegova sadašnja supruga, odnosno da joj povrede nije naneo on.

Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve što ima prebaci na nekoga drugoga. U policiju može da me prijavljuje večno, oni uvek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku oni moraju to da provere. A danas pokušava da se sakrije iza svoje devojke – rekla je ona.

– I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam… Čovek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava jer nema šanse da odem od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe… Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu… Zato me je Bog nagradio Slobom – zaključila je Jelena u svojoj objavi.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *