Vučić na skupštini SNS: "Nastavite da radite i da se borite"

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je danas u Kragujevcu stranačkim kolegama, pred početak vanredne skupštine stranke, da nastave da rade i da se bore za Srbiju, kao i da nepristojni nikada neće pobediti pristojne.

“Vi koji ste napravili političkog giganta, nastavite da radiate i da se borite za našu Srbiju i nikada ne mogu nepristojni da pobede pristojne, nikada gori ne mogu da pobede i nikada ne može neznanje da pobedi znanje i nerad ne može da pobedi rad i zato vas molim da nastavite da radite sa ogromnom energijom”, poručio je Vučić.

Skupština SNS će početi u 12 časova u hali “Jezero” u Kragujevcu. Uvodni deo sednice biće otvoren za javnost, nakon čega će biti zatvorena za predstavnike medija.

Posle održane sednice, očekuju se izjave, najavila je SNS. Na skupu “Srbija nade”, koji je održan juče u Beogradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da se od danas povlači sa mesta predsednika SNS i da će biti formiran Pokret za narod i državu od Vidovdana.

“Ovo je poslednje veče u kome vam se obraćam kao predsendik SNS, neko drugi će preuzeti moju, vašu, našu SNS, čiji ću član ostati i verni i odani član biti. Ali ću biti predsdenik svih građana Srbije, a ne predsednik političke partije”, rekao je sinoć Vučić. Najavio je da će SNS biti stožer novog Pokreta, koji će biti baza i oslonac kako bismo sačuvali zemlju u naredne dve i tri krizne godine koje su odlučujuće za budućnost Srbije.

Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas na vanrednoj sednici Skupštine SNS u Kragujevcu da će druga tačka dnevnog reda biti izbor novog predsednika SNS. Vučić je rekao da će prva tačka biti razmatranje aktulene političke stiauacije i političko delovanje SNS u budućnosti, a treća tačka razno. Kazao je da je prisutno 3.792 delegata i da postoji kvorum, a da najveći deo delegata sa KiM ne prisustvuje zbog situacije u pokrajini gde imaju važne sastanke od 10 i 11 sati, nakon čega će izaći će sa svojim zahtevima prema rukvodstvu Srbije i međunarodnoj zajednici. Verujem da ćemo tokom skupštine SNS dobiti njihove odluke, rekao je Vučić. Kazao je da će u tački razno pokazati kako će ići dalje konstituisanje organa stranke, pošto u tome mora da ima ulogu i novoizbrani predsednik stranke. “I to ostavljam sledećem predsedniku stranke”, dodao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *