Zorannah slaba na sportiste: Blogerka je u vezi sa američkim fudbalerom, a ovo su njene bivše ljubavi

Zorana Jovanović Zorannah po svemu sudeći slaba je na sportiste.

Prema pisanju domaćih medija, blogerka je ponovo u srećnoj vezi i to sa američkim fudbalerom Elojem Rumom.

Međutim, Zorana je pre njega takođe bila slaba na sportiste, a ovo su sve njene bivše ljubavi.

Pre njega blogerka je takođe bila slaba na sportiste. Pisalo se da je Zorana bila u vezi sa reprezentativcem Severne Makedonije Bobanom Nikolovim, piše Blic

Pre veze sa njim, ona se zabavljala sa bosanskim fudbalerom Danijelom Milićevićem, a kako se pisalo, blogerki je taj raskid teško pao.

Zatim su je povezivali teniserom Damirom Džumhurom koji je takođe poznat po tome što voli da bude u društvu poznatih dama.

Povezivali su je i sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog biznismena Marijana Šarića, a pisalo se da joj je on kupio skupoceni sat, što je ona negirala:

– Od Matea jedino što sam dobila su bili nesanica i naočare za sunce za rođendan. Roleks koji nosim sam kupila samoj sebi za trideseti rođendan, godinu dana nakon što gospodin i ja nismo više bili zajedno – izjavila je svojevremeno Zorana.

Šuškalo se da je bila i sa Enesom Muslimovićem, sinom Halida Muslimovića, što je ona demantovala.

Najviše me je nerviralo što su me spajali sa sinom Halida Muslimovića, sa kojim ja ništa nisam imala. To nije bila istina – rekla je ona jednom prilikom.

Povezivali su je i sa fudbalerom Erminom Bičakčićem sa kojim se provodila na Mikonosu jedne godine. Zorana je tada objavila snimak iz noćnog kluba, na kome je u zagrljaju Ermina, koga u jednom trenutku ljubi u obraz.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *