Maja Marinković u suzama nakon Zvezdanove diskvalifikacije: Otkrila šta će uraditi odmah po izlasku iz Zadruge!

Starleta i zadrugarka Maja Marinković ne može da se smiri nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića. Naime, ona je sjedila u dvorištu, društvo joj je pravila Milica Veselinović, a Maja se, jecajući, otkrila da će ići kod njega odmah po izlasku sa imanja.

– Krivo mi je, nikad me nije opsovao i uvrijedio. Ispao je prema meni najkorektniji, žao mi je – plakala je Maja, sa kojom je Slavnić prevario Anđelu.

– Ona mu je stvarala tenziju – dodala je Milica Veselinović.

– Mogao je da od..be budalu. Ja ću da ga vidim kad se ovo završi. Krivo mi je, veći je čovjek od svih njih – govorila je Maja.

– Vidjelo se da ti je krivo, da si jedva pričala. Izguraj, znaš da ćete vi napolju sve – nastavila je Milica.

– Mi kad smo pričali ona je došla u rehab i počela da plače. Ja sam vidjela da je njemu toga preko glave, vjeruj mi Milice. Žao mi je njega, za nju me boli uho – nastavila je Marinkovićeva u razgovoru sa Zoricom.

– Ona je njega izgasirala, na najgori moguću način – dodala je Zorica.

– Ja sam njega vidjela kod Rajskog i krenula sam da vrištim i da trčim ka njemu. Ona se drala, a kad sam ja rekla: “Ne”, ona se šokirala što me je vidjela i krenula je svađa ispred nas dvije. Budaletina ga je turirala, vidi šta je napravila. Rekao je ako se pomire da će napraviti zlo i sebi i njoj – govorila je Maja.

Podsjetimo, Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz “Zadruge” nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković, a njoj se pridružio i Zvezdan Slavnić. Oni su nakon rijalitija otišli kod njegovog oca, Moke Slavnića, koji ih je primio u svoj stan dok se situacija ne smiri.

.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *