Muškarac teško povrijedio dvoje djece u Sarajevu: “Smetala im njihova igra sa laserom”

U četvrtak navečer u Sarajevu je napadnuto dvoje maloljetnika (momak i djevojka) u ulici Tina Ujevića, prilikom čega je djevojka zadobila teže tjelesne povrede. Napadač je uhapšen.

Njih je napao 42-godišnji A.P. kojem je, kako saznajemo, zasmetala njihova igra laserom.

“Osumnjičeni je 25.05. u 21.05 sati u ulici Tina Ujevića, opština Centar Sarajevo, fizički napao dvije maloljetne osobe kojom prilikom je jedna zadobila teške tjelesne povrede opasne po život i na UKC u Sarajevu je zadržana na daljem liječenju, dok je druga lakše povrijeđena”, rečeno je iz MUP-a KS.

Djevojka zadržana na hospitalizaciji na KCUS-u, a mladić optušten na kućno liječenje.

Portal Crna-Hronika saznaje da je povrijeđen sin od direktora Arhiva Federacije BiH Hajrudin Ćuprija.

Povodom nemilog događaja oglasio se na Facebook-u.

Danas je to moje dijete, a sutra ko zna čije….

Odgajaš ga da bude dobar čovjek, obrazovan i najbolji učenik, da ne puši, ne pije, ni da pomisli na narkotike, da ne zalazi na sumnjiva mjesta.

I onda sa prijateljicom, praveći narukvice ispred zgrada sa 50 prozora i toliko očiju, manijak ih iz čista mira krvnički napadne i nanese im teške povrede glave, a njegovoj prijateljici (nečijoj voljenoj kćerki) cijelu noć su se borili i hvala Bogu izborili za život.

Manijak je i ranije poznat policiji, jer je prije nekoliko godina napao studenta, nanio mu teške povrede glave i oštetio trajno vid.

Brzom reakcijom policije kojoj se od srca zahvaljujem manijak je uhapšen, a sada slijedi borba da što duže ostane iza rešetaka, ne samo zbog mog djeteta već druge djece koji mogu biti potencijalne žrtve ovog manijaka.

Što prije promijeniti zakone da ovakvi i slični njemu ne hodaju gradom i čekaju svoju novu žrtvu i dok nisu ožalostili još neku porodicu.

Danas je to moje dijete, a sutra ko zna čije….

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *