Njegovi prijatelji su mu rekli da se degradirao izborom nove žene: Ona je slučajno čula razgovor

Mlada, koja se tek vratila sa medenog meseca, osećala se devastirano i neugodno nakon što je čula razgovor svog muža sa njegovim prijateljima.

Žena poznata samo kao Ema iznela je svoj problem u podkastu “Dr John Delony”, čija je tema mentalno zdravlje. Ema je u emotivnom telefonskom pozivu objasnila da je pozdravila prijatelje svog muža, koji je sa njima bio na video-ćaskanju, pre nego što je izašla iz sobe.

Međutim, kada se vratila da uzme nešto što je zaboravila, nije mogla da veruje svojim ušima dok je čula kako njen muž govori drugarici da misli da je možda “pao na niži rang”, misleći kako je njegova bivša bila “nekoliko liga” iznad Eme.

Jedan od njegovih prijatelja ga je pitao o našem medenom mesecu i počeo da mu se podsmeva, a na kraju ga je jedan od njegovih prijatelja pitao da li mu moj izgled još uvek predstavlja problem.

– Jedna drugarica je insistirala da ga pita da li se oseća kao da se degradirao, uzevši u obzir izgled svoje bivše, svetle puti i vitke, a on je rekao možda, ali da ga činim srećnim. Još jedna od njegovih prijateljica, nisam sigurna da li je pokušavala da pomogne, ali je rekla da će mi mnogo pomoći ako smršam.

Ema je nastavila da govori kako je napravila “najveću grešku u svom životu” tako što se vratila da uzme svoj zaboravljeni predmet i poželela je da nikada nije čula razgovor jer joj je sada neugodno.

Dr Deloni je brzo uverila da nije pogrešila i da nije uradila ništa loše. Profesionalac je upozorila da bi, ako sve to drži u tajnosti, to stvorilo više prostora u vezi koji bi ih mogao razdvojiti i samo će nastaviti da se oseća nesigurno u svom domu i u svojoj koži.

Realnost je da postoji ogroman jaz u vašem braku.

Isečak razgovora iz podkasta podeljen je na “TikToku”, gde je od tada pogledan više od pet miliona puta. Preko 10.000 ljudi je komentarisalo objavu, deleći svoja razmišljanja i savete za Emu.

Jedna osoba je rekla: “Napravila si najveću grešku u svom životu?? PRINCEZO nisi uradila NIŠTA POGREŠNO!”.

To je ogromna izdaja i ovo je verovatno bila najbolja stvar. Postojao je razlog zašto si morala da se vratiš. Njegov je gubitak, a ne tvoj.

– Viša sila te je uputila da se vratiš kako bi mogla da znaš. Zaslužuješ bolje. To se desilo sa razlogom.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *