Odložena utakmica Loznica – Zlatibor, gosti besni: "Poniženi smo i uvređeni, razmišljamo da se vratimo kući"

Utakmica između Loznice i Zlatibora u 37. kolu Prve lige Srbije odložena je danas zbog obilnih padavina i neuslovnog terena u Klupcima. 

Meč će se igrati sutra od 19.00 časova u Šapcu, što je prouzrokovalo bes gostiju sa srpske planinske lepotice. U saopštenju koje je Zlatibor dostavio Sport Klubu, navodi se da se razmišljaju da li uopšte da dođu sutra na meč.

Odlaganje utakmice u Klupcima stavilo nas je još jednom u neravnopravan položaj. Bezbroj puta suočavali smo se sa problemima zbog specifičnog geografskog položaja našeg stadiona i uvek na vreme reagovali u interesu takmičenja.

Teren u Klupcima bio je u boljem stanju od mnogih na kojima smo igrali od 2014. Pitamo javno – u kakvoj vezi je odlaganje našeg meča sa utakmicom Trajala i Rada, zakazanom za nedelju u 17,30 časova?

Ko se to igra sa nama, očekujući rasplet u plej-autu? Ne prihvatamo maćehinski odnos prema Zlatiboru, prinudjeni da se smucamo po Loznici, tražeći hotelski smeštaj za 30 ljudi.

Poniženi i uvredjeni, razmišljamo da se vratimo na Zlatibor i sačekamo epilog ujdurme, u koju smo uvučeni bez razloga i nesposobnošću pojedinaca. Zlatibor neće trpeti uvrede – napisao je Zlatibor u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *