Snimio hit "Nije mene dušo ubilo", pa se povukao: Pevaču kuća izgorela do temelja, gradio je 20 godina

Goran Dimitrijadis Dima postao je poznat pre više od dve decenije kada je snimio pesmu “Nije mene dušo ubilo”, a nakon toga je nestao sa javne scene.

On je sada otkrio da je imao sreće zbog tog hita, a onda se prisetio tragedije zbog koje se povukao sa estradne scene.

Ne postoji recept za hit, imao sam sreće. Postoji sudbina, karma, sreća i kada se sve to sklopi i kada dođe pravi trenutak to ispadne tako kako ispadne. Jednostavno zaživi u narodu. Radio sam u jednom restoranu, svirao sam i prva me je Cakana pitala koja ti je to pesma. Pevao sam je i postala je hit dok još nije ni izašla – ispričao je Dima, a onda se prisetio tragedije zbog keoje se povukao iz javnog života.

– Desila se neka moja lična tragedija, privatna… Iz tog razloga me nije bilo, u dve reči izgorela mi je kuća i ja sam to radio zadnjih 15, 20 godina, da skratim. Ali sam bio na svim mogućim radijima i televizijama ali nisam imao vremena da gostujem. Nisam radio muzičku već betonsku ploču – ispričao je pevač.

Potom je izgradio novi dom.

Za to vreme sam pevao svuda, sa Gocom Božinovskom, Mirom Škorić, Sanjom Maletić. Obišao sam obalu Australije, radio sam koncerte i po Srbiju. Radio sam ali me nije bilo na televiziji. Radio sam da bih izgradio kuću i zbog života naravno. Završena je kuća, ostalo je još malo nešto. Gradio sam je 15 godina, kao mali mrav. Morate da budete jaki, ne smete da padnete i morate da verujete u ono što radite – poručio je Goran za “Grand”.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *