Suprug Senad tvrdi da mu je žena Merima otišla sa komšijom Edinom i ostavila mu troje djece

Još jedna porodična drama odvijala se u Lukavcu, kada je kako tvrdi suprug Senad nakon bračnih nesuglasica, njegova supruga otišla je od njega i njihove porodične kuće.

Senad i Merima imaju troje maloljetne djece. Kako Senad tvrdi, za sve je kriv njihov komšija Edin zvani Buco s kojim je Merima otišla.

“Htio sam da prijavim nestanak svoje supruge. Zadnji put sam je vidio prije 10 dana. Ostao sam sa troje svoje maloljetne djece. Zadnji put je viđena sa komšijom Edinom. Svaka informacija bi mi dobrodošla” – ističe Senad iz Lukavca za portal Crna-Hronika.

Kako tvrdi suprug Senad, danas su viđeni u Đurđeviku.

“Dobio sam danas poruku sa su viđeni u Đurđeviku i to kako se drže za ruku. Kažu da će je Edin zvani Buco ženiti. Nažalost izgleda da se zaljubio komšija. Ja ne mogu da vjerujem da je ostavila djecu i otišla” – izjavio je Merimin suprug za portal Crna-Hronika.

“Pozdrav prijatelji moji, moja žena Merima me je ostavila samog sa troje maloljetne djece i otišla sa prvim komšijom Bucom kojem je obećala dati pare od prodaje porodične kuće u Šibeniku.

Neka joj bude na sramotu, ostavila je djecu samu u kući i otišla sa švalerom na 10 dana. Djeca su bila gladna i prljava dok nisam dobio poziv od svog badže.

Doveo sam djecu sebi dok se moja žena voda za ruku sa drugim po Đurđeviku. Neka je bude sramota, zapostavila je djecu zbog švalera. Ne idu ni u školu. Kakva je to majka?”

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *