U Kanu je i sinoć bilo glamurozno: Ove dame su se pobrinule za to

Filmski festival u Kanu iz dana u dan okuplja publiku širom sveta, a veče dodele nagrada, naravno, nosilo je posebnu svečanost.

Eva Longorija na crvenom tepiju ne greši, a ove večeri je odlučila da njegovoj crvenoj svečanosti  doda još jedan važan detalj – sebe u sasvim crvenim tonovima.

I može se reći da je crveno Evi baš pristajalo. Zvezda “Očajnih domaćica” je blistala.

Eva Longorija u Kanu

Foto: Tanjug/AP

Za razliku od nje, Džejn Fonda je u stendalovskom maniru želela da pokaže moć crvenog i crnog, pa je na svečani tepih došla u veoma zanimljivoj kombinaciji.

Crne pantalone preko kojih pada aimetrična crna, sjajana haljina definitivno je kombinacija koju samo karakterno jake žene kakve je Fonda mogu da iznesu.

Pobednica festivala, francuske rediteljke Žistin Trie, nagrađena za Film “Anatomija pada”, takođe se odlučila za crno, u kombinaciji sa srebrnim Crno odelo pokazalo je njenu svedenost i eleganciju, dok je model Ikram Abdi Omar želela mnogo ekstravagantniju crno-belu kombinaciju. Tako je donela nešto sasvim novo i sve ostavila veoma jak utisak.

Kventin Tarantino i njegova supruga Danijela Pik takođe su želeli crno-belu sliku, s tim što je on bio u crnom odelu, a ona u beloj haljinu.

Još jedna noć u Kanu priredila je još je nekoliko sati modnih avantura na azurnoj obali.

(Ona.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *