"Braćo Srbi, naša krv se proliva!": Karleuša podelila snimke sa Kosova, pa poslala jaku poruku

Jake snage Kfora su u poslepodnevnim časovima razbile kup građana koji su bili okupljeni ispred opštine Zvečan. Korišćeni su suzavac i šok-bombe, a kosovska policija koristila je bojevu municiju.

Povređeno je više od 50 osoba, jedan muškarac je u kritičnom stanju, a povodom ove situacije se oglasila i pop pevačica Jelena Karleuša.

Jelena društvene mreže koristi da podigne svest i iskaže mišljenje po pitanju brojnih stvari, a sada je, kao jedna od retkih javnih ličnosti, pružila podršku našem narodu na Kosmetu.

Treba svaki Srbin na ovom svetu da okači da je Kosovo srce Srbije i da podrži narod koji strada na Kosovu! Braćo Srbi, naša krv se proliva! Sad svi kao jedan!!! Je*eš sad podele!!! Neka glumci ke*anju o teškom životu po ulicama Beograda!!! Narod mora da podrži braću! Mi nismo ni pi*če, ni izdajnici! – napisala je Jelena na pomenutoj mreži uz snimak sa Kosova.

Podsetimo, više stotina Srba okupljeno je ispred opštinskih zgrada na severu Kosova i traže povlačenje kosovske policije i novoizabranih gradonačelnika Albanaca, Srbi na lokalnim izborima nisu učestvovali i odbijaju da prihvate albanske predstavnike na vlasti u opštinama gde Srbi čine više od 95 odsto stanovništva, javlja Kosovo-online.com. Pripadnici italijanskog dela Kfora se nalaze na ulazu u Bošnjačku mahalu, gde su se rasporedili od ranih jutarnjih sati. Prisutno je nekoliko džipova i kamiona sa više od 100 vojnika.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *