Dušan je "kralj" prve sezone Telegraf Balkan Bet Fantazija: U dramatičnom "foto-finišu" stigao do 2.000 evra!

Posle fenomenalnih 38 kola, uspona, padova, sjajne i pre svega fer i sportske borbe dobili smo pobednika premijerne sezone Telegraf Balkan Bet Fantasy lige! Ako je Mančester siti najbolji na terenu u Premijer ligi, onda je Dušan Lakić definitivno “kraljevski” menadžer godine!

On je sa svojom ekipom “Lucky Team_ID263011” u poslednjem kolu i pored minusa od osam poena zbog dva transfera više od jednog besplatnog došao do učinka od 61 poena u rundi, što je bilo dovoljno za prvo mesto u ukupnom poretku i sakupljen 2.661 bod!

Samim tim, Dušanu pripada glavna nagrada koju je Telegraf obezbedio u saradnji sa Balkan Betom u visini od čak 2.000 evra, a nema sumnje da je do nje apsolutno zasluženo došao, jer…

Kada se pogleda čitav plasman Fantasy Premijer lige, on je bio četvrti najbolji takmičar u celoj Srbiji, a ušao je i među 1.000 najboljih na čitavom svetu, pošto je u konačnom plasmanu zauzeo 940 mesto!

Drugo mesto u Telegraf Balkan Bet Fantasy ligi pripalo je Slobodanu Marjanoviću i ekipi “Samo jako” koja je u tekućem kolu upisala 53 poena i na kraju završila sa 2.653 boda! On je u završnom kolu imao tu sreću da završi i jedno mesto bolje rangiran u odnosu na prethodno i da tako osvoji fantastičnu nagradu od 1.000 evra!

Poslednji na podijumu takođe ima ogromnog razloga za zadovoljstvo. Jer Aleksandar Lukić i njegov tim “Del Boy” je bukvalno iz senke uspeo da se probije i preskoči nekolicinu takmičara sa osvojenim 71 poenom u ovoj rundi i da u “foto-finišu” završi na trećoj poziciji sa 2.651 bodom! Njemu, dakle, sleduje novčana nagrada od 500 evra!

A koliko je sve bilo dramatično, govori i činjenica da je Nemanja Kovač sa ekipom “Unhandled Exception” završio prvi ispod crte samo zbog – jednog transfera više nego što treba! Baš taj minus od četiri poena skinuo ga je na četvrto mesto sa bodom manje u odnosu na Aleksandra Lukića. Štaviše, da nije pravio tu izmenu, bio bi drugi na tabeli!

Bilo je tu još dosta ozbiljnih kandidata za podijum… Pre svega, Branislav Todorović i “UrDefenceIsTerrified” je stigao do 2.649 bodova, samo dva manje od podijuma na petoj poziciji. Danilo Papirović i “Džabulani” je na šestom mestu imao 2.648 bodova, a Nikola Raičević i “PhD Distance Runner” je na kraju završio kao sedmi sa 2.647 poena.

Kao što i sami vidite, čitava jedna sezona Telegraf Balkan Bet Fantazija stala je u jedan jedini bod! Konačan raspored pogledajte ovde.

Naše pobednike i prva tri takmičara na tabeli pozivamo da najkasnije do petka, 2. juna na e-mail adresu [email protected] dostave svoje kontakt podatke (ime, prezime, naziv tima, kontakt telefon i e-mail adresu) putem kojih će ih redakcija Telegraf Sporta pozvati na dodelu nagrada.

Nadamo se da ste svi uživali sa nama u prethodnih desetak meseci, da ste uživali, grickali nokte, ali se malo i nervirali dok ste sastavljali vaše Fantasy timove! Jer, sve je to deo igre…

Mi vas pozivamo da ostanete sa nama, jer nova Fantasy žurka kreće već nešto više od mesec dana! Premijer liga nam se vraća u punom sjaju 12. avgusta, a tada, naravno, ponovo kreće “zabava” sa izmenama, čipovima i taktikama.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *