Pad cena u Lidlu: Pogledajte koliko koštaju brašno, ulje i mleko

Iza nas su teške nedelje, možda i najteže u ovom veku. Ali i pod tim okolnostima država mora da radi svoj posao i ne sme da stane. Prethodnih godinu dana bijemo ljutu bitku sa visokom inflacijom uvezenom sa istoka Evrope. Danas slobodno mogu da kažem da smo u toj borbi pobedili. Trend rasta cena se zaustavio i cene polako počinju da padaju, a to ćete najbolje videti na velikom broju akcija u vašim supermarketima. Uskoro će taj trend ostati trajan – izjavio je Momirović.

Iz Lidla Srbija potvrđuju da su u njihovim prodavnicama cene određenih proizvoda osnovnih životnih namirnica niže u odnosu na prethodni period.

– Od prvog dana našeg poslovanja, vodimo računa o kućnom budžetu naših sugrađana, tako da kada pogledamo potrošačke korpe sa proizvodima uporednog kvaliteta, korpa kupljena u Lidlu, bude najpovoljnija. To praktično znači da se Lidl u svakoj situaciji trudi da cene prilagodi tako da uvek bude najpovoljnije mesto za kupovinu, bez obzira na spoljne faktore, pa smo na primer tokom novogodišnjih i božićnih praznika u trajanju od više od dva meseca za veliki broj naših proizvoda zamrznuli cene.

– Sada su u Lidl prodavnicama cene određenih proizvoda osnovnih životnih namirnica niže u odnosu na prethodni period – rekli su iz Lidla.

Pogledom na rafove u Lidlu, uverili smo se da je sniženo 14 Pilos mlečnih proizvoda i je na primer nova cena dugotrajnog mleka UHT sa 2,8% mm snižena sa 129,99 dinara na 109,99 dinara, dok snižena cena jogurta od 1l sa 2,8% mm sada iznosi 124,99 dinara. Takođe, cena suncokretovog ulja od 1l niža je za -15% i sada iznosi 169,99 dinara. Nova cena brašna tip 500 (1kg) iznosi 53,99 dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *