Šavija se obratila Osmanu Kariću i otkrila zašto se nije pojavila na sudu: "Tvoj sin me je unakazio"

Starleta Nataša Šavija oglasila se nakon što je otac zadrugara Stefana Karića, Osman Karić, otkrio da se dva puta nije pojavila na sudu.

Naime, ona je, na samom početku, otkrila da je razlog zbog kog se nije pojavila na sudu, a u pitanju je komplikacija zdravstvenog stanja nakon nanošenja povreda.

Utvrđena mi je bakterija enterokokus, imala sam temperaturu, dok se iz reza od operacije nenormalno gnojilo, CRP mi je bio 300, bila sam u septičnom stanju, kad sam došla u prave ruke, Bogu hvala i rešili su to i da komentariše kako sam ostala duže u bolnici nego što je trebalo? Ne pojavljujem se u sudu? Sramota! – počinje Nataša i nastavlja:

– Meni baš bilo “lepo” u bolnici, pa sam odsela kao na letovanju tamo. Opet ponavljam, bila sam u septičnom stanju i drugi put hospitalizovana i kamo sreće da sam bila dobro i da sam mogla ranije da izađem pred tužioca, njega svakako čeka kazna, pa ga čeka, verujem u naše sudstvo, produženje njegovog pritvora mi ništa ne znači. Da nije možda trebalo da se pojavim sa sepsom tamo? A o psihičkom stanju da ne govorim, posle sve te torture. Zamislite tu činjenicu u mojoj glavi da nisam sticajem okolnosti, Bogu hvala, dospela u prave ruke, da bih sad bila možda mrtva, bez preterivanja i dramaturgije! Čovek treba da se pokrije ušima, jer ovo sve mi je njegov sin napravio, nije Deda Mraz. Još šta mogu da otkrijem je da me čeka još svašta nešto, ne mogu sve da iznosim, drugom prilikom, ali između ostalog i plastična operacija najverovatnije, tek kasnije, s obzirom na to kakvo mi je oko, a kakve potencijalne posledice ću imate (fizičke i mentalne), o tome da ne pričam. Jako je kompleksna situacija, ali neka gospodin ne brine, sad sam konačno fizički malo bolje i izvinjavam mu se što sa sepsom nisam mogla na sud. Tako da ce se i to desiti vrlo brzo, a ne kao neki što su živi i zdravi, čekaju praznike da prođu, pa će se javiti kad im dune. Sramno da nemam reči – istakla je Šavija.

Nataša je naglasila da ju je Karić unakazio.

– Oglašavam se na Instagramu? Pa ne oglašavam se baš toliko kao u početku kad sam mislila da je brzo kraj svemu, ali kad vidim ovo što priča, ne mogu da se ne iznerviram, jer znam kroz šta sam prošla, kolika je težina preloma (reči doktora) i šta me još tek čeka. Uostalom slika govori više od 1000 reči, koliko je smrskana jagodična kost da mi je ovoliko pao donji kapak. Ja bih mogla knjigu da napišem kad bih detaljno pričala kroz šta sam prošla i kakvo je stanje. Jedino sam zahvalna ‘umetniku’ što nije malo bio udarac, jer da jeste (isto reči doktora) ostala bih bez oka 100 posto, s obzirom na silinu udarca. Dakle, gospodinov sin me unakazio, pa maltene i ubio i gospodin se ljuti, jer sam u bolnici i što se oglašavam na Instagramu (sreća, nije mi ruke polomio) pa ne dolazim na sud, jer njegov sin, Bože moj se muči tamo i ne može da živi kako je navikao, a to što se ja vučem po bolnicama, imam bolove, izdeformisano oko, prolazim kroz pakao, pa zar je važno – istakla je Nataša za portal “Republika”.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *