Školska godina u OŠ "Vladislav Ribnikar" završiće se 2. juna

Na posebnom sastanku u Predsedništvu Srbije dogovoreno je da se školska godina u OŠ “Ribnikar” završi 2. juna, jer je to jedino rešenje, kako je navedeno, za izlazak iz krize.

Danas su se u Predsedništvu Srbije sastali Milanka Negić – majka devojčice Sofije Negić, koja je stradala u masakru 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar”, Bojana Nedeljković – zamenica predsenika Saveta roditelja, predstavnici svih relevantnih državnih ustanova i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na sastanku je dogovoreno da se školska godina u OŠ “Vladislav Ribnikar” završava se 2. juna.

Kako Telegraf.rs saznaje, od ponedeljka, 5. juna, svi učenici škole “Vladislav Ribnikar”, sastajaće se u OŠ “Sveti Sava” – u popodnevnoj smeni, gde će imati aktivnosti koje će biti osmišljene za njih.

U delu škole, u koji se ulazi iz Ulice Kralja Milutina, biće napravljen memorijalni centar, kao sećanje na sve žrtve strašnog masakra, što je inicijativa koju je pokrenula Milanka Negić.

Kako saznajemo, bojazan roditelja oko uspeh dece i ocena, biće rešen na najbolji mogući način po decu, koja ni na koji način neće biti oštećena.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *