Anastasiji teško pao gubitak bebe: Evo šta je uradila nakon što je saznala tužnu vijest!

Pjevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su podijelili vijesti da će uskoro postati roditelji i da pjevačica čeka djevojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on sinoć obavijestio javnost.

– Podijelili smo sa vama lijepe vijesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobijediti – napisao je fudbaler juče na svom Instagram profilu.

Anastasija je svoj profil na Instagramu ugasila, pa se potpuno povukla iz javnosti, želeći da težak period provede sa Nemanjom i uz podršku najbližih.

Njeno posljednje oglašavanje bilo je prije nekoliko dana, kada je slavila rođendan.

Anastasija je tad okačila niz storija, gdje su njeni fanovi napravili video zapise povodom rođendana. Jedan snimak ju je posebno dirnuo, na kome vidimo Ražnatovićevu dok je bila djevojčica, kako prepričava doživljaje i iznenađenje koje su joj tada priredili za rođendan. Uz video dodala je emotikone koji plaču, puno srce i ruke koje se mole.

Nemanja Gudelj je tad svojoj dragoj priredio nezaboravno iznenađenje. On je, naime, iznenadio Anastasiju tortom na kojoj je pisao broj 25, a onda i šarenim balonima i plišanim igračkama.

– Volim te – napisala je ona tada u opisu objave.

.

.

.

.

Izvor: Blic

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *