Britanac ponovo udario na Đokovića: "Što mi se nije izvinio što je meč kasnio 15 minuta?"

Ne prestaje polemika oko meča osmine finala Rima između Kamerona Norija i Novaka Đokovića, kada je Britanac prilikom jednog smeča pogodio lopticom u butinu našeg najboljeg tenisera.

Na konferenciji za medije posle tog meča, Novak je izjavio da to nije fer-plej i da nije razumeo Norijevo ponašanje za koje je rekao da je u par momenata bilo problematično.

Posle jučerašnje pobede nad Benoom Perom na Rolan Garosu, Nori mu je odgovorio. Kaže da to nije tačno i da nije slavio poene u lice.

Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želeo da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos – izjavio je Nori, pa nastavio:

Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekada nisam. To je bio običan meč za mene i imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to po pravilima bilo.

Ističe da je očekivao izvinjenje od Novaka za to što je meč kasnio skoro 15 minuta.

Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč. I nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli – rekao je Nori.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *