Filmska avantura "Indijana Džons i artefakt sudbine" 28. juna premijerno u mts Dvorani

Premijera nastavka popularne franšize o Indijani Džons ” Indijana Džons i artefakt sudbine” biće održana 28. juna u mts Dvorani s početkom u 20 časova. Karte za premijeru su u prodaji na mtsdvorana.rs, kao i na blagajni mts Dvorane.

U petom nastavku čuvenog serijala Holivudski glumac Harison Ford vraća se legendarnoj ulozi ekscentričnog heroja arheologa. Od reditelja Džejmsa Mangolda poznatog i po filmu Le Man ‘66: Slavna 24 sata, koji mu je doneo nominaciju za nagradu Oskar i producenta Stiven Spilberga stiže nastavak o avanturama Džonsa, jednog od najpoznatijih filmskih likova.

Uz Harisona Forda uloge tumače i Džon Ris Dejvis koji je poslednji put viđen u trećem nastavku “Poslednji krstaški pohod”( 1989 ), kao i sveži glumački kadar od voljenog danskog glumca Madsa Mikelsena, preko Antonio Banderasa, do Tobija Džounsa, Fibi Voler-Bridž i drugih.

Podsetimo, prvi film “Otimači izgubljenog kovčega” o Indijani Džons koji traga za izgubljenim Zavetnim kovčegom nastao je 1981. godine u režiji Stivena Spilberga i osvojio je četiri Oskara.

Drugi deo „Hram sudbine”, nastao je tri godine kasnije (1984) , dok je treći nastavak franšize „Poslednji krstaški pohod” iz 1989. u kom se traga za gralom iz kog je na tajnoj večeri pio Isus Hrist delovao kao poslednji, sve dok 2008. nije snimljen četvrti nastavak „Kraljevstvo kristalne lobanje” u kom se traga za lobanjom koju su vanzemaljci ostavili na Zemlji.

KARTE SU U PRODAJI PREKO SAJTA MTSDVORANA.RS, KAO I NA BLAGAJNI MTS DVORANE

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *