Jelena Radanović u policijskoj stanici: Slobina supruga se ponovo srela sa bivšim mužem?

Supruga pevača Slobe Radanovića Jelena Radanović nedavno je doživela neprijatnost kada ju je, prema njenim rečima, napao bivši muž i otac njena dva sina.

Ona je sada viđena u policijskoj stanici, ali razlog za to je vađenje pasoša maloletnom sinu iz prvog braka, te je neophodno da prisustvuju oba roditelja, piše Informer

Inače, u trenutku napada, pre nekoliko dana, Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla u Urgentni centar, gde je provela više od tri sata, a izašla je sa zavijenom nogom.

Nakon napada Jelena se oglasila na svom Instagram profilu i otkrila detalje o odnosu sa bivšim suprugom.

– Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je – priznala je Jelena.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *