Majka Belivukovog Lucifera pokušala da unese 7 metaka u Specijalni sud na suđenje sinu – vođi Anti-Roma"

M.M. majka Lazara Marinkovića zvanog Lucifer, vođe grupe koja se krila iza navijača Anti-Romi uhvaćena je 25. maja na ulazu u zgradu Specijalnog suda u Beogradu sa 7 metaka.

Ona je sa mecima uhvaćena prilikom ulaska u sud na suđenje svom sinu i njegovim saradnicima koje je održano 25.maja.

Policija je majku optuženog Marinkovića odmah po pronalasku metaka uhapsila, nakon čega se dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva izjasnio da se protiv nje podnese krivična prijava u redovnom postupku, nakon čega je ona puštena na slobodu.

Podsetimo, Anti-Romi su uhapšeni 29. marta prošle godine, zbog sumnje da su prodavali narkotike na poznatim beogradskim splavovima. Oni su se dovodili u vezu sa grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Knavijačka grupa FK Partizan “Anti-Romi”, svoju bazu ima u beogradskom naselju Karaburma već nekoliko decenija. Nekada su blisko sarađivali sa “Alkatrazom” čije su vođe takođe iz tog kraja. Međutim, po preuzimanju Južne tribine od strane “Janjičara”, kasnije “Principa” kojima je rukovodio Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja, “Anti-Romi” i “Alkatraz” su se razišli, nakon čega su se navijači “Anti-Roma” spojili sa “Principima” i počeli da rade za njih. Padom Belivukovog klana, upravo grupa sa Karaburme preuzela je njihove poslove obezbeđenja po beogradskim klubovima i splavovima. Zajedno sa tim preuzeli su i poslove sa drogom.

Vođa “Anti-Roma”, mladić koji je preuzeo i vodio Nevoljine poslove sa drogom i obezbeđenjem je mladić Lazar Marinković, nadimka Lucifer.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *