"Mamin smeško": Tara Simov objavila sliku bebe i raznežila sve

Bivša učesnica “Zadruge”, Tara Simov, uskoro će postati majka, a na Dan zaljubljenih, 14. februara, otkrila je da čeka devojčicu.

Ona uskoro ulazi u deveti mesec, kada je moguće da se porodi u svakom trenutku.

Tara redovno ide na preglede, a sada je podelila emotivan trenutak sa ultrazvuka. Snimila je svoju naslednicu, kojoj se već jasno formiralo lice.

– Mamin smeško – napisala je Simova uz emotikone srca, a na fotografiji vidimo bebu koja zaista izgleda kao da se smeška.

Podsetimo, Tara Simov čeka prvo dete sa svojim izabranikom Danilom, koji joj je velika podrška u svemu.

– Da, da i da! Postajemo roditelji! Iskreno, ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla. Ko me prati, zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! 4 meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu!- počela je Tara i dodala:

– Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš ti taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja! – napisala je Simova ranije.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *