Mlada bejzbol zvezda zbog izazova skočila s broda u okean i nestala: Obustavljena potraga

Bejbol zvezda Kameron Robins (18) nestao je u talasima pošto je zbog izazova skočio sa broda. Pojavio se i snimak tragedije.

Snimak prikazuje šta se sve događalo na brodu na Bahamima samo nekoliko trenutaka pošto je Robins skočio s broda u okean. Na snimku se vidi kako je mladić u okean skočio bez prsluka za spasavanje i odeven samo u šorc za kupanje.

Njegove kolege su bile u šoku, iako su oni pribraniji pokušali da mu daju savete. “Zgrabi bovu.. zgrabi bovu”, čuje se kako neko viče na snimku. Ipak, vidli se da je Robins otplutao u drugom smeru, dalje od bove, pre nego što je nestao u tami, piše “Daily Mail”.

Američka obalska straža i brojne agencije danima su pretraživale vode u potrazi za nestalim mladićem. Kasno u petak, američka obalska straža službeno je prekinula potragu. Svedoci su ispričali da je mladić oko 23.30 sati skočio u more s broda “Blackbeard‘s Revenge” zbog igre izazova.

U trenutku kad je mladić iz Luizijane skočio u more, brod je bio blizu Athola, nenaseljenog ostrva severoistočno od Nasaua. Robins je bio bejzbol zvezda, a na brodu je zajedno s desetinama maturanata iz drugih srednjih škola iz Baton Ruža slavio završetak srednje škole.

Učenici su na ostrvo stigli samo nekoliko sati pre izleta i odjeli su na Atlantis Paradise Islandu u Nasauu, potvrdio je jedan od roditelja. Nakon što je Robins skočio, brod i članovi posade pokušali su ga da ga lociraju zajedno s više spasilačkih službi

More noću

Pixabay

. Tokom potrage je pretraženo više od 325 kvadratnih kilometara.

 

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *