Otkrivamo cene ulaznica za Zvezdine utakmice u Ligi šampiona za sve tribine: Nikad jeftinije za najvernije

Crvena zvezda će uskoro pustiti u prodaju pakete ulaznica za Ligu šampiona, koji će se, za početak, prodavati isključivo uz sezonske karte.

Čelnici Zvezde odlučili su da nagrade najvernije navijače, pa će tako oni koji su prošle sezone imali sezonsku ulaznicu, ove godine dobiti značajne popuste za pakete ulaznica u Ligi šampiona.

Takođe, može se reći da povoljni su i paketi ulaznica uz sezonsku i za one koji ne obnavljaju sezobsku iz prošle godine.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, ovo su cene sezonskih kartata za narednu sezonu, uz tri karte za grupnu fazu Lige šampiona.

Sever – obnova: 9.500 dinara, nova sezonska + LŠ: 14.500 dinara.

Istok – obnova: 16.000 dinara, nova sezonska + LŠ: 25.000 dinara.

Zapad – obnova: 19.500 dinara, nova sezonska + LŠ 30.000 dinara.

Pravo na kupovinu sezonskih ulaznica imaju samo članovi kluba, članarina za godinu dana je 1.800 dinara za punoletne i 1.200 za lica mlađa od 18 godina.

Ako se uzme u obzir da je prošle sezone obnova sezonske za severnu trininu bila 3.000 dinara, a regularna 5.000 dinara, prostom računicom se dođe do cifre od 20 evra po karti za Ligu šampiona za najvernije pristalice, što je verovatno među najpovoljnijim cenama u Evropi.

A kada se gleda celokupan paket, za 80 evra mogu da gledaju tri utakmice Lige šampiona, kao sve utakmice u domaćem takmičenju na Marakani.

Za sada nije odlučeno da li će sezonske karte važiti i za eventualnu nokaut fazu u Ligi šampiona ili nastavak takmičenja u Ligi Evrope u slučaju trećeg mesta. Kako nezvanično saznajemo, odluka o tome biće doneta neposredno nakon završetka grupne faze.

Paketi karata bi trebalo da budu pušteni u prodaju od 5. juna, a za početak će se prodaja samo odvijati onlajn.

Posle 15 do 20 dana onlajn prodaje, počeće i prodaja na licu mesta, ali će tada cene koje su navedene u tekstu iznad biti za 1.000 dinara veće.

Podsetimo, Crvena zvezda je sigurno u trćem šeširu Lige šampiona, a u njoj će je predvoditi novi šef stručnog štaba Bafak Bahar, koji je zamenio Miloša Milojevića.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *