Šta znači sanjati žurku: Veseli događaj ima višestruka značenja

Iako je ovo verovatno jedan od onih snova zbog kojih mrzite budilnik kada vas probudi, možda treba ipak protumačiti i šta stoji iza zabave i dobrog provoda.

Međutim, kao i u stvarnom životu, svašta se može izdešavati na žurkama, od dobrog provoda, pa sve do nepogodnih, nasilnih situacija. Pored glavne radnje, veliku ulogu igra i kakva je vrsta zabave na kojoj ste kao gost ili kao domaćin.

Snovi koji uključuju zabave pokazuju da u životu postoje zadovoljstva koja se mogu izvući samo kroz društvenu interakciju, prenosi “Auntyflo.com”.

Kada u snu prisustvujete formalnoj zabavi, to pokazuje nivo neke frustracije, prvenstveno zato što ste u formalnom okruženju.

Odeća ima tendenciju da učini da se ljudi osećaju neprijatno i previše “stegnuto“. Kada neko sanja da ide na žurku ili da organizuje žurku, potrebno je da unapredi svoje društvene veštine ili da postane društveno stvorenje.

Ovaj san se obično javlja kada je sanjar bio previše introvertan tokom dužeg vremenskog perioda. To je rezultat toga što sanjar treba da upozna nove ljude i prisustvuje zabavama ili ih organizuje. Neophodno je izaći napolje i uživati.

Kada je zabava neprijatno iskustvo, to znači da se onaj koji sanja oseća nesigurno ili potcenjeno, kao i da mu je teško da dokaže da je sposoban da se poveže sa drugima na bilo koji način.

Rođendanska žurka – Ako sanjate ovaj tip žurke, imate dobar stav za društvene odnose i jaku tendeciju za uspehom.

Poslovna zabava – Zaista možete razumeti probleme drugih ljudi.

Dečji rođendan – sugeriše da volite promene, što može dovesti do toga da brzo pokrenete projekte.

Maskenbal – Postoji nivo jednostavnosti koji treba iskusiti i morate osetiti nedostatak iskustva u životu ako vidite maskenbal.

Dosadna žurka– Pokazuje da niste baš sigurni kako da koristite svoje društvene veštine.

Nova godina i Božić – Videti božićnu zabavu u snu znači da ćete u budućnosti imati neka pozitivna društvena okupljanja.

Žurka na bazenu – Implicira da će vam se drugi obratiti za savet u budućnosti na emotivnom planu, jer voda predstavlja naše unutrašnje emocije.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *