Djevojčica Edina treba našu pomoć: “Bebina kičma se nije formirala normalno”

Malenoj Edini sa samo sedamnaest mjeseci potrebna je pomoć svih nas. Vas molimo za podjelu apela ili poziv na broj 17043 kojim donirate 2 KM.

Edina Imamović iz Zenice ima jednu vrstu spine bifide, meningocelu, kada se bebina kičma ne formira normalno tokom trudnoće. Kako bi imala zdrav i normalan život Edini je potrebna operacija u Istanbulu koja košta 73.585 eura.

S obzirom da je deformacija na vrlo nezgodnom mjestu na tijelu, to su i opasnosti po komplikacije veće, a česte infekcije koje Edina ima mogu joj ugroziti život ili može ostati prikovana za kolica zauvijek.

Edinina mama Džejla je poduzimala sve kako bi omogućila njenoj djevojčici normalan život od momenta kada su joj saopštili da sa njenom bebom nije sve u redu. Sada im je potrebna naša pomoć kako bi prikupili ova ogromna finansijska sredstva za liječenje.

Osim poziva na broj 17043, ovoj malenoj djevojčici možete pomoći i klikom na opciju “Doniraj odmah” ili uplatama putem naših žiro računa.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.

[email protected]

Računi za uplate

 

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *