Dragović se javio iz privatnog aviona sa sinom uz poruku "Beč zove"

Aleksandar Dragović je nesumnjivo stub odbrane Crvene zvezde, a čelnici kluba sa Marakane svakako ga se ne bi odrekli jer je potreban klubu kao komandant zadnje linije za izazove koji očekuju klub u Ligi šampiona.

Ali, Dragović je već nekoliko puta izjavljivao i javno kako želi da promeni sredinu i kako bi hteo da karijeru nastavi u drugom klubu, a preferira da to bude ekipa iz Italije.

Za Dragovića postoji više zainteresovanih klubova, a jedan od njih je i Austrija iz Beča, u kojoj je i ponikao, ali ga želi i LASK.

Dragoviću je i porodica u Beču, tu je rođen i to je njegov grad.

Nedavno je dobio i sina sa verenicom Kristinom, a upravo sa sinom je posle završene sezone i osvojene duple krune krenuo put svog rodnog grada.

Beč zove – napisao je Dragović uz fotografiju sa svojim sinom u privatnom avionu, očigledno pre leta za prestonicu Austrije.

Navijači Zvezde ne žele da Dragović napusti klub. Njemu je ostalo još godinu dana ugovora sa Zvezdom, a na proslavi titule Delije su mu u momentu kada ga je spiker predstavio pred izlazak na slavlje skandirali “Drago, ostani”.

Ostaje pitanje kako će čelnici Zvezde reagovati na njegov zahtev da ga klub pusti da promeni sredinu, a o svemu će se sigurno pitati i novi trener crveno-belih Barak Bahar, koji sigurno ne želi tek tako da se odrekne najboljeg odbrambenog igrača ekipe.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *