Evo kada će Car vjeriti Aleksandru, do detalja osmislio cjelokupno dešavanje: O ovome će se dugo pričati!

Filip Car već nekoliko dana mašta o vjeridbi svoje djevojke Aleksandre Nikolić, te je sada otkrio kako je on zamislio da izgleda bajkovita prosidba, o kojoj će se dugo pričati.

– Ovih dana cvjetaju ruže u Aleksandrinom i tvom odnosu. Šta se tu dešava? – upitalo je Drvo.

– Nama cvjetaju ruže, samo kada je ona lijepo raspoložena. Više bih volio da se šetamo i lijepo provodimo vrijeme. Ja sam se digao danas ranije, bio do prodavnice, a ona je spavala – rekao je Car.

– Razumio sam da želiš da iznenadiš Aleks, kako si to planirao? – upitalo je Drvo.

– Želim da se smirim i oženim. Vidi, nervozan sam par dana. Siguran sam 100% da ona mene voli, na način koji ja volim nju. Kad nam je bila mjesečnica dobio sam prsten koji me je naveo da razmišljam u tom pravcu. Prvobitno sam smatrao da ovdje nije mjesto da je zaprosim, ali kad se osvrnem na na naš početak, koji se ovdje desio, a potom i obnavljanje naše veze, koja se isto desila ovdje, onda ovo mjesto ima neku priču. Ona je bila moja prva djevojka ovdje, a ja njen prvi dečko, nakon toga smo se razdvojili, mijenjali partnere, da bi se na kraju spojili.

– Imam osjećaj da niko neće moću da nas razdvoji. Ne znam ko je od naših za nas, a ko nije. Ja sam tražio da se neko mijenja zbog mene, a zbog nje sam otkrio da je ljubav zapravo trenutak kada se mijenjaš zbog nekog, samovoljno. Opet smo se spojili, sve je ljepše drugačije. Ne mogu da me podrška nije podstakla da razmislim o vjeridbi i vjenčanju, ali i ja sam želim da do toga dođe. Nju sam testirao, analizirao kroz razgovore. Izvlačio sam iz nje neke razgovore. Pitao dam je da li je spremna da ode u moj grad, rodi mi dijete i živi drugačije, a ona je rekla da je to moguće. Odlučio sam da se vjerim ove sedmice, a ti drvo meni samo reci da li je to moguće – rekao je on i nastavio.

– Htio sam da stavimo klupu ispred rehaba, kako bih ja s njom razgovarao o tome kako treba da razmislimo o našem odnosu ipak, kako ne bi naslutila šta se dešava. Kako budemo pričali, želim da se svjetlo ugasi, a da se u jednom momentu spusti cerada na kojoj će pisati: ”Želiš li da budeš moja žena?!” Na sve to želim prskalice – rekao je Car.

– Razmotriću tu odluku. Koja je tvoja i Aleksandrina pjesma? Lijepo bi bilo uz vatromet da bude i pjesma – kazalo je Drvo.

– Imamo ih dvije. Volimo pjesmu ”Daleke obale”. Sad me mori to šta njeni misle o našem odnosu. Mislim da će Aleks da se iznenadi. Najbitnije mi je to. Razmišljao sa malo i o sebi, jer je to za mene velika stvar – rekao je Car.

– Prosidba će se desiti u petak uveče. Biće ljepše nego što možeš i da zamisliš. Sad se vrati kod Aleks i nemoj joj ništa reći – reklo je Drvo.

.

,

.

Izvor: Kurir 

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *