"Guess it" event ove godine u Novom Sadu: Održiva moda i kako je možete uvrstiti u svakodnevni život

Prošle godine, u Beogradu, održan je prvi “Guess it” event sa ciljem da nas bliže upozna sa održivom modom, neophodnim promenama u okviru tekstilne industrije i mladim dizajnerima voljnim da se posvete ovoj temi.

Kao što je već poznato, našu zemlju su zadesile dve velike tragedije u kratkom vremenskom periodu, zbog kojih je drugi po redu “Guess it” event bio odložen iz poštovanja prema žrtvama tragičnih događaja i njihovim porodicama.

Događaj je pomeren za 2. jun u OKS OPENS u Novom Sadu sa početkom u 18 časova. Događaj će biti manjeg obima nego što je prethodno planirano.

Agendu ovogodišnjeg event-a će činiti:

Održaće se dva panelska bloka. Na prvom bloku će Angelina Popović (platforma Svilene bube) i Bojana Vojnović (Apmlitude magazin) pričati o implementiranju održive mode u svakodnevni život, dok će na drugom bloku o socijalnom aspektu održive mode pričati predstavnici udruženja Sloboda nema cenu.

Nakon panela održaće se showroom na kom će svoje kreacije predstaviti:

Na kraju događaja će se održati koktel na kome će gosti i učesnici imati priliku da se upoznaju još bolje i zajedno prokomentarišu i sumiraju utiske sa događaja.

(Ona.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *