Nemanja Gudelj napustio Sevilju: Fudbaler nakon gubitka bebe uslikan u avionu

Porodice Ražnatović i Gudelj zadesila je tragedija. Mlada pevačica Anastasija Ražnatović izgubila je bebu, u petom mesecu trudnoće.

Ovu informaciju podelio je fudbaler Nemanja Gudelj, kada je javnost zamolio za razumevanje i privatnost.

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je fudbaler na svom Instagram profilu, 29. maja.

Juče se još jednom zahvalio svima na rečima podrške, a već danas je morao da napusti Sevilju, zbog poslovnih obaveza.

Nemanja večeras igra utakmicu protiv Rome, u finalu Lige Evrope, u Budimpešti, gde je otputovao sa timom, a zajedno su objavili i fotografiju sa leta.

Na putu do Budimpešte sa lavovima – napisao je fudbaler Sevilje, Ivan Rakić, uz fotku, a u komentarima je Nemanja ostavio tri srca.

Ovo je prva slika Gudelja nakon tuge koja je zadesila njegovu porodicu, a na licu fudbalera vidimo blagi osmeh.

Podsetimo, kako pišu pojedini domaći mediji, Anastasija Ražnatović se, usled teškog perioda koji ju je zadesio, vraća za Beograd krajem nedelje, kako bi bila uz svoje najbliže, u ovim teškim trenucima.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *