Ovo je intiman audio snimak na kom navode da je Teodora, pevačica pokrenula postupak: "To je krivično delo"

Pevačica Teodora Džehverović našla se u centru skandala o kom javnost i dalje bruji.

Društvenim mrežama kruži audio snimak intimnog odnosa (poslušajte OVDE), na kom se navodi da je njen glas. Teodora je prvi put javno govorila o tome u emisiji “Ami G šou”, ali nije želela ni da potvrdi, ni da porekne da je na njemu ona.

– Dotakli smo se tog famoznog audio snimka, sa p**no sadržajem. Čuje se tvoj glas u s**sualnom činu – započeo je priču voditelj Ognjen Amidžić, a Džehverovićeva mu je rekla:

– Novine su prenele da je to moj glas. Prvi i poslednji put dajem odgovor na to pitanje, nisam htela da se oglašavam jer sam mislila da je tako najbolje. Mogu da budu dve istine, prva je da mi je neko sve ovo namestio i lažirao, a druga je da sam to ja, da je neko na kvarno snimio. Niko se nije ni pitao šta je od toga istina, naravno, svi su se odmah uhvatili za to drugo. Šta god da je od ta dva istina je katastrofa. Ne mogu da verujem, ovim putem se obraćam pre svega ženama, to može da se desi bilo kome. Ja sam javna ličnost, pa je ispalo ovako kako je ispalo. Opet kažem, ja nisam potvrdila ništa. Ne mogu da verujem da nisam dobila podršku žena, već su se one prve zezale. Razumem muškarci, zezaju se, to mi je nekako razumljivo, ali žene da me ne razumeju i ne mogu da se stave u moju situaciju, kako je meni bilo kada su se svi šalili na tu temu… – istakla je mlada pevačica i  dodala da je nakon svega izašla samo jača.

– Ja sam prihvatila tu šalu i ovim putem bih se zahvalila osobi koja mi je sve ovo uradila jer sam ja, ali zaista, zbog toga shvatila kolika sam zapravo jako – rekla je Džehvi.

Ipak, nije ostalo sve “u vazduhu”, već je preduzela potrebne mere kako bi osoba koja je to uradila i odgovarala.

– To što mi je učinjeno je krivično delo. To se i rešava, ja sam se sklonila sa strane i to rešavala sa određenim ljudima koji treba da se bave takvim stvarima. Osoba koja je objavila to može da ide zbog ovoga u zatvor – iznela je zvezda u emisiji “Ami G šou”.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *