Pred nama su regionalne CS:GO kvalifikacije za svetski IeSF šampionat – iNation kreće u akciju 3. juna!

INation se i ove godine pokazao kao ubedljivo najbolji tim na nacionalnim kvalifikacijama. Ekipa koju čine Ivan ”choiv” Živković, Nikola ”Dragon” Bošković, Vladan ”VLDN” Radević, Vladan ”kind0” Mandić i Aleksa ”Impulse” Stankić je zaista fenomenalna, zbog čega očekujemo da će daleko dogurati u trci za plasman na svetsko prvenstvo!

Evropske CS:GO kvalifikacije će se odigrati od 01. do 09. juna. iNation će se takmičiti iz grupe D (EEU) sa reprezentacijama Azerbejdžana, Bugarske i Crne Gore. Na kraju kvalifikacija, ukupno 9 ekipa iz cele Evrope će ostvariti plasman za svetski šampionat.

Ovako izgleda raspored mečeva grupne faze za iNation:

Ovogodišnji Svetski Esports Šampionat u organizaciji Međunarodne Esports Federacije (IeSF) će se održati u Rumuniji, u gradu Jašiju od 24. avgusta do 4. septembra, gde će se najbolji esportisti sveta takmičiti za impozantnu novčanu nagradu od pola miliona dolara.

Kao i svake godine, SESE je organizovao sve nacionalne kvalifikacije za srpske esportiste, nakon kojih je odabrao predstavnike u igrama CS:GO, Dota 2, eFootball 2023, Tekken 7 i PUBG MOBILE. To nije sve, jer će se za Srbiju ove godine takmičiti i naša ženska CS:GO reprezentacija!

Naši eFootball 2023 i Tekken 7 predstavnici su već osigurali direktan plasman za svetsko prvenstvo, tako da neće morati da prolaze kroz regionalne kvalifikacije.

Naknadno ćemo vas obavestiti o terminima plejof faza kvalifikacija, kao i o strimu na kome možete navijati za iNation!

Za informacije o preostalim reprezentacijama, posetite ovaj link. Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *