Sloba i supruga priključeni na infuziju: Nakon što je Jelena završila u Urgentnom, sačekao ih novi problem

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, sinoć su završili na infuziji.

Prethodni period bio je veoma stresan za njih, pogotovo kada je Jelena završila u Urgentnom centru, zbog povreda koje je navodno zadobila od bivšeg.

Slobina supruga sinoć je snimila scenu iz porodičnog doma, gde ih oboje vidimo u krevetu, sa iglom u ruci, vidno umorne.

Podsetimo, Jelena Radanović prijavila je policiji bivšeg muža da ju je fizički napao ispred kuće u Višnjičkoj banji, gde živi sa sinovima i pevačem.

– Povrede mi jeste naneo on! Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u Centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski – napisala je između ostalog Radanovićka na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *