Sloba Radanović unajmio privatno obezbjeđenje za ženu: Nakon napada na Jelenu, pjevač odlučio da preuzme sve mjere bezbijednosti!

Jelena Radanović u petak je doživjela fizički napad od strane svog bivšeg supruga i njegove djevojke ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji, prenose mediji.

Jelena je već dala izjavu za medije povodom toga što je bila u policijskoj stanici, te otkrila i zdravstveno stanje zajedničkog sina nije dobro budući da je dijete autistično.

Jelena je završila u Urgentnom centru, a kako je Sloba bio na putu u Sloveniji sve vrijeme je bio sa njom na vezi.

Po povratku u Srbiju odmah je navodno angažovao obezbjeđenje koje će voditi računa o njegovoj supruzi i sinovima.

– Sloba je bio uplašen i tužan jer je bio daleko kada se incident dogodio. Čim je došao u nedjelju rekao je Jeleni da nigdje više ne ide sama, čak ni smeće da baci. Ne želi da razmišlja da li će na nju opet neko da nasrne – rekao je izvor za Star.

– Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbjegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživjela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše djece je dijelom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo liječenje. Pošto su naša djeca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je – priznala je Jelena.

.

.

Izvor: Informer

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *