Tinejdžerka izbodena u prometnoj ulici, otac pobesneo nakon snimka: "Da su joj pomogli danas bi bila živa"

Šesnaestogodišnja devojka brutalno izbodena nožem i prebijena na smrt u prometnoj javnoj ulici u glavnom gradu Indije, što je ponovo izazvalo bes zbog bezbednosti žena u zemlji i nasilja koje su počinili muškarci.

Na snimku incidenta, koji je trajao više od jednog minuta, a koji je snimljen sigurnosnom kamerom, vidi se više ljudi koji prolaze u blizini dok napadač više puta udara žrtvu.

Prikazan je samo jedan čovek koji pokušava da interveniše, pokušavajući da odvuče napadača od žrtve pre nego što se brzo povuče.

Telo žrtve, koje nije identifikovano, pronađeno je u nedelju uveče u oblasti mlekare Šahbad u severnom delu Delhija, u naselju Rohini, gde se dogodio incident.

Indijska policija je u ponedeljak popodne saopštila da je uhapsila osumnjičenog muškarca po imenu Sahil.

Sahil, koji je po zanimanju mehaničar, priveden je u Bulandšahru u susednoj državi Utar Pradeš, saopštila je policija, piše CNN.

Policija je takođe saopštila da je istraga pokazala da se radi o zločinu iz strasti.

“Video sam kako moja ćerka leži na zemlji, čak joj je i lice bilo okrenuto ka podu. Glava joj je bila smrskana, nije bilo svrhe odvesti je u bolnicu”, rekao je tinejdžerkin otac.

On je besan zbog činjenice da niko nije želeo da joj pomogne.

“Da su joj pomogli danas bi bila živa. Ja se danas ne osećam kao živ čovek. Jako mi nedostaje. Bila je tako dobro dete, šta ću sda da radim”, rekao je njen otac kroz suze.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *