Vranješ napisao sramnu poruku za Ostojića, ovaj ga spustio na dno: "To što je rekao njemu na obraz"

Otkako se pojavila informacija da će Ognjen Vranješ pojačati redove Partizana, ne smiruje se javnost, a pogotovo ne navijači i bivši igrači Partizana. Grobari su otvoreno bojkotavali njegov dolazak, dok su se i neki igrači pobunili protiv njegovog odlaska.

Jedan od njih jeste Bojan Ostojić, nekadašnji fudbaler, a sadašnji trener Teleoptika, koji je rekao da takvim igračima nije mesto u klubu.

– Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba – objasnio je Ostojić tokom razgovora za Nogomaniju.

Ove reči su izazvale bes kod Vranješa, koji je putem svog Instagrama odgovorio Ostojiću.

– Kako od jednom svi sad veliki Grobari se javljaju, poltroni poput Ostoje (Bojan Ostojić, prim. aut), koji je došao u klub na p…u k… i tako ostao u njemu, e moji bivši igrači, jadni ste svi do jednog – napisao je Vranješ, što je izazvalo i novu reakciju od strane Ostojića.

Bojan Ostojić, čovek koji je svojim golom doneo i poslednji trofej Partizanu u Kupu, nije ostao imun, ali je uspeo da ostane uljudan i da odgovori fudbaleru koji je na pragu Partizana.

– Nijednog momenta nasam upitan o Ognjenu Vranješu, ako se on pronašao u mojim rečima to je njegov problem, njegovo pravo na mišljenje kao što i ja imam pravo na svoje. Smatram i ponavljam, svako ko na bilo koji način uvredi neki klub, zvao se Partizan, Voždovac, Čukarički ili bilo kako, odnosno ako vređa zaposlene, trenere ili kafe kuvaricu, ne zaslužuje da nosi grb i dres tog kluba. Vranješa lično ne poznajem, niti mu želim bilo kakvo zlo, naprotiv, želim mu svu sreću u životu, a to što je napisao njemu na obraz. Smatram da sportisti treba da budu primer na terenu i van njega da budu uzori deci pravim ponašanjem i rečnikom, bilo da su na početku ili zalasku karijere – istakao je Ostojić za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *