Zašto su midi haljine kakve nosi Kejt Midlton kraljice celodnevnog stajlinga

Princeza Kejt Midlton uvek je besprekorno odevena. Ona nepogrešivo zna da prilagodi svoj izgled prilici, ne libeći se da često i ponovi svoje odevne kombinacije i ukaže na važnost ekonomičnosti mode.

Iako je većina situacija u kojima se “štedljiva princeza” nađe određena protokolom i na na tome radi ceo tim stručnjaka, mnogo je toga što može poslužiti kao modna inspiracija ženama u svakodnevnom životu.

Jedan od takvih odevnih komada definitivno je midi haljina.

Ona podrazumeva upravo ono čemu streme mnogi modni kreatori – odevnu kombinaciju pogodnu za ceo dan. Žene danas žele komade koji će moći da isprate njihov poslovni dan, puno radno vreme, ali i koji mogu da pokriju i aktivnosti planirane nakon toga – odlazak na koncert, izložbu, u bioskop, na kafu sa prijateljicama, koktel, posle čega možda sledi i večera u društvu… Mnogo je toga što staje u jedan dan, te nije čudo da je tražena odevna kombinacija upravo ona koja sve to pokriva.

Monohromatske haljine srednje dužine, kakve nosi Kejt Midlton, ali često i španska kraljica Leticija dužinom nude pristojnost i profesionalnost potrebnu na poslu, ali su istovremeno i dovoljno elegantne da odgovore na razne druge aktivnosti.

Kraljica Leticija neretko uvodi više boja, ali nesumljivo bira one komplementarne, koje su primenjive i za svaki dan.

Ove haljine imaju svoje verzije za sva godišnja doba, što ih čini idealnim modnim rešenjem.

(Ona.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *