Borba oko Kevina Pantera: Partizan pojačao ponudu da bi ga zadržao, on nikad bliži Panatinaikosu!

Košarkaši Partizana biju bitke za finale Evrolige, a dok se to dešava, njihov kapiten je “vrela tema” u transfer svetu Evrope. Kako tvrde španski, italijanski, a i grčki mediji, Kevin Panter se nalazi veoma blizu dresa Panatinaikosa, iako crno-beli žele da ga zadrže!

Kevin Panter je ove sezone izrastao u pravog lidera, vođu, a i kapitena Partizana. Rešavao je utakmcie i bio je poprilično uspešan u tome, nekoliko veoma bitnih poena je dao, od čega su najznačajnija trojka protiv Monaka za TOP 8 Evrolige, a i ona protiv Reala u Madridu, kada je “Kralj” srušen po prvi put.

Njegove igre su privukle pažnju mnogih, a najviše je zagrizla ekipa Pantinaikosa, koja mu nudi pravo bogatstvo. Naime, kako se može čuti iz Grčke, Panter se trenutno nalazi na manje od koraka do dresa Panatinaikosa, koji ga doziva već dugo vremena, a koji je i bliži, jer je Rodrig Bobua po svemu sudeći odlučio da ostane u Anadolu Efesu.

Ovu informaciju je potvrdio i španski portal “WebEncenstrado”, koji kaže da Panter takođe na svom stolu ima i ponudu Partizana, ali da se i dalje premišlja o tome – šta prihvatiti, pošto se pominje još nekoliko timova pored PAO i Partizana.

Na kraju, iz Italije dopire i glas da je Partizan spreman da zadrži Pantera, kome je ponuđen i dosta veći ugovor od trenutnog, samo kako bi ostao i iduće sezone u Beogradu.

Leto nije ni počela, a već je postalo neverovatno “toplo”.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *