Crveno odelo sa obrtom: Šeron Stoun odlično zna kako da poslovni stil pretvorite u glamurozni

Glumica Šeron Stoun važi za holivudsku divu, a njen prefinjeni stil odlikuje doslednost jedinstvenoj eleganciji. Na događaju humanitarnog karaktera u Los Anđelesu održanom sinoć, pojavila se u jarkocrvenom odelu i zanimljivim dodacima “začinila” odevnu kombinaciju.

Iako se na prvi pogled čini da je ispod odela “nude” košulja, Šeron se ipak odlučila za bebiroze i tako najavila da ćemo i ove godine uživati u kombinacijama ove dve, naizgled neskladne boje.

Za “diva” momenat dodala je disko srebrno-zlatnu kravatu, koju nije vezala, a na reveru se našao ogromni crveni cvet od tila.

Da monohromatske kombinacije definitivno nisu njen izbor, pokazala je i izborom obuće, salonkama u znatno tamnijim od odela.

Šeron Stoun je definitivno jedna od malobrojnih glumica koje su sebi “dozvolile” da stare prirodno. Ipak, za događaj ovakve prirode odabrala je “no makeup makeup”, iako bi se na prvi pogled reklo da ne nosi šminku. Savršeno odrađen ten, blago naglašene oči, maskara i svetloroze ruž bili su dovoljni da zadrži prirodni stil koji neguje. Kosu je zalizala kako to inače radi i dodala minimalni nakit.

(Ona.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *