Gudelj nije mogao da obuzda suze: Izgubio bebu, pa doneo Sevilji LE, slomio se kad je čuo navijače

Sevilja je osvojila Ligu Evrope i još jednom pokazala da je vladar ovog takmičenja, u kojem su došli do rekordnog sedmog trofeja. Pehar su sa Andalužanima podigli i srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, kao i doskorašnji reprezentativac Marko Dmitrović.

Gudelj je poput pravog ratnika na terenu proveo svih 120 minuta, a zamenjen je duboko u nadoknadi produžetka kada je doživeo povredu. Na terenu je u duelu protiv Rome ostavio srce i dušu, iako mu sigurno nije bilo lako, jer je nedavno prošao kroz jedan od najtežih perioda u životu, jer je njegova devojka Anastasija Ražnatović izgubila bebu.

Tokom proslave pehara, kod Gudelja su se mešale emocije. Bio je srećan zbog trofeja, a ujedno su mu nailazile i teške misli zbog teškog porodičnog momenta.

I na samom terenu nije mogao da obuzda suze u nekoliko navrata, pa su mu igrači prilazili i grlili ga i pružali mu podršku.

A posebno emotivan momenat bio je kada su počeli da mu skandiraju navijači Sevilje, koji su mu odali počast što je uprkos velikom ličnom bolu izginuo za klub i doneo im pehar.

Tada se Gudelj slomio i više nije mogao da sakrije suze, koje je brisao rukama dok je prilazio navijačima, kojima je gestikulirao lupanjem pesnicom u predelu srca.

Pogledajte i snimak koji je na samom terenu zabeležila kamera Arena Sport televizije.

Nije bilo lako, teška utakmica, ali osećaj je neverovatan. Posle nekoliko teških dana koji smo imali kao porodica, osećaj koji se teško preživljava, ali sada smo zasluženo pobedili i hvala gospodu Bogu za ovu pobedu, idemo da slavimo sada – rekao je Gudelj za Arena sport posle meča.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *