Kakva transformacija zvezde Granda! Jedna operacija joj je promenila život, ljudi je danas jedva prepoznaju

Pevačica Ivona Jovanović, poznatija kao Ivona Jo, još jedna je dama sa javne scene koja se podvrgla operaciji želuca i svoj izgled dovela do perfekcije, što je i pokazala sada.

Naime, zahvaljujući operaciji želuca Makedonka se bukvalno prepolovila, pa je samim tim podstakla brojne žene i dala im satisfakciju da se sve može kada se hoće.

Ne samo da zabavlja i usrećuje narod svojim vokalnim sposobnostima, već i na društvenim mrežama odgovara ljudima, daje im savete i deli svoje iskustvo o intervenciju.

Kada je nakon duže borbe rešila problem, odlučila je da se maksimalno posveti svojoj karijeri. Nakon učešća u takmičenju “Zvezde Granda”, Ivona je nastavila da se bavi muzikom, ali na profesionalniji način. Dugo je tragala za ozbiljnim saradnicima, radila koncerte i maksimalno se posvetila svirkama.

Dočekala je i svoju prvu pesmu “Bukvalno” koja je danas osvanula na njenom You tube kanalu. Tekst ove numere prilično je težak, pa su se čak izdvojili i citati koje žene uveliko šeruju na društvene mreže jer se svaka, bar jednom u životu, pronašla u njima. Pored toga, spot prati jedna tužna priča, u kojoj je Ivona svoju ulogu iznela do perfekcije.

Moram da naglasim da iza ovog projekta kao producent stoji Nemanja Antonić. Ova pesma je autobiografaka i rađena je od početka do kraja po meni. Takođe, u njoj se pronalaze sve žene koje su bile povređene od strane drugih ljudi, ali i one koje su se samopovređivale tokom života zbog emocija – rekla je Ivona i dodala:

Čekala sam da se poklope sve kockice i sigurna sam da je došao taj trenutak. Muzika je moj život, a ja i imam prevelika očekivanja. Svesna sam svojih mogućnosti, hrabrosti i borbe – rekal je ona i dodala:

– Svesna sam da je javna scena krcata, ali pronašla sam se u tome. Mogu sve da istrpim. Ponavljam, zbog muzike spremna sam na sve – kratko je izjavila pevačica za medije.

 

Podsetimo, Ivona Jo proslavila se u takmičenju “Zvezde Granda”, u kojem su njeni nastupi došli do velikog izražaja. S druge strane, javnost je pamti i po savetima Saše Popovića da pod hitno mora da skine kilograme, pa se hrabra pevačica odlučila da se podvrgne operaciji želuca. Danas je neprepoznatljiva.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *