Koji su najsrećniji dani u junu 2023. za svaki horoskopski znak: Posvetite se svojim snovima

Tokom juna 2023. godine svi horoskopski znaci su pozvani da izađu iz svoje zone komfora i osećaja bezbednosti i da budu dovoljno hrabri da rizikuju i naprave korake ka nečem novom. U tome imaju punu podršku Venere koja prelazi u Lava, baš kao što Merkur prelazi u Blizance.

Sva strast i motivacija su tu. Samo je potrebno da se uskladite sa svojom najdubljom željom i verom da će vas ovo odvesti napred do sreće koju tražite. Sreća se stvara onda kada radite sa iste frekvencije kao i univerzum, odnosno kada odlučite da slušate svoje strasti i vidite ih kao svoju svrhu. Tada ništa ne može da vas spreči da dođete do sudbine koja vam je namenjena.

Sudeći prema pisanju “Your Tango”, u junu 2023. slede najsrećniji dani u mesecu za svaki horoskopski znak pojedinačno.

Najsrećniji dan: subota 3. jun

Izađite iz bilo koje kolotečine ili zone udobnosti ovog meseca da biste privukli više sreće. Pun mesec u Strelcu će osvetliti vaš život novim prilikama i ciljevima, ali morate da počnete da radite drugačije da biste ih postigli.

Nemojte se plašiti da odbacite stare planove ili pravilnik za život kako biste bili otvoreni za prihvatanje najboljeg što život pokušava da vam pruži. Sve što želite je moguće. Samo treba da stvorite prostor da ga primite.

Najsrećniji dan: nedelja 11. jun

Pre nego što budete mogli da krenete napred, često morate da se vratite i pozabavite se sitnim detaljima pre nego što umanje sreću koju pokušavate da stvorite. Kako se retrogradni Pluton ovog meseca vraća u Jarca, to je vaša šansa da sagledate stvari iz nove perspektive kako biste omogućili više istine i svetlosti.

Dok dozvoljavate sebi da promenite svoja uverenja i čak ih dublje izlečite, bićete iznenađeni koliko uspešnije možete da stvarate zajedno sa univerzumom.

Najsrećniji dan: subota 17. jun

Nisu sve lekcije bolne. Neke su tu da vam pokažu koliko ste sposobni. Saturn će biti retrogradan u Ribama, pomažući da  se neke važne spoznaje u vezi sa vašom karijerom i vašom životnom svrhom iznesu na površinu.

Ne odbacujte svoju svrhu za platu, jer ako sledite divlji zov svoje duše, uvek ćete stvarati sreću i obilje.

Najsrećniji dan: subota 17. jun

Može biti zastrašujuće osećati se kao da počinjete iznova, posebno ako ste se osećali kao da ste konačno uspeli. Međutim, ako doživite to kao skidanje slojeva radi bolje jasnoće i uspeha, možete da pronađete milost i hrabrost da se predate procesu.

Kako Saturn postaje retrogradan u Ribama, to je vaša šansa da pronađete veće prihvatanje za svoj proces i da se čak vratite na nekoliko prilika za proširenje koje ste možda ranije propustili. Ovaj put nemoj reći ne.

Najsrećniji dan: petak 30. jun

Mora postojati ravnoteža u tome kako vidite i percipirate stvari. Gledanje svega kroz ružičaste naočare može biti jednako problematično kao i gledanje kroz prizmu straha ili užasa. Trik je u tome da ostanete puni nade i iskreni u pogledu onoga što je stvarno.

Kako Neptun bude retrogradan u Ribama, imaćete priliku da se fokusirate na dublje istine i naučite koliko uravnotežena perspektiva može da stvori dublji osećaj sreće.

Najsrećniji dan: ponedeljak 19. jun

Jupiter se upravo preselio u Bika, što znači da ćete sledeće godine biti na mestu izuzetne sreće i obilja. Međutim, u junu 2023. Jupiter u Biku će se poravnati sa Saturnom u Ribama, što stvara srećan trenutak i priliku da prerastete u novu fazu svog života.

Zapamtite da ne možete da kontrolišete kako se sreća manifestuje; verovatno će biti neočekivano, ali ako ostanete posvećeni temi proširenja, videćete da se sve dešava za vaše najveće dobro.

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *