Muškarac u policijskom pritvoru poginuo nakon što je pao sa visine: Svađa okončana tragedijom

Muškarac u policijskom pritvoru preminuo je u četvrtak s San Hozeu u severnoj Kaliforniji nakon što je razbio prozor bolnice metalnim rezervoarom za kiseonik i pao sa platforme nakon svađe sa policajcem i medicinskom sestrom, saopštile su vlasti.

Muškarac je bio u pritvoru jer je navodno prekršio sudski nalog, saopštila je policija San Hozea. Policajci su ga odveli u bolnicu zbog neutvrđenog prethodnog zdravstvenog stanja.

Muškarac je optužen da je napao policajca i pretio da će ga udariti rezervoarom sa kiseonikom, saopštila je policija. Policajac je izašao iz sobe i pozvao pomoć.

Muškarac je razbio prozor sa rezervoarom za kiseonik dok je bio sam u bolničkoj sobi i iskočio na platformu, saopštila je policijska uprava. Policajac i dva bolnička čuvara vratili su se u sobu da zaustave pokušaj bekstva, ali je muškarac pao sa platforme sa visine od šest metara.

Muškarac je zadobio povrede opasne po život i proglašen je mrtvim u drugoj bolnici. Istraga o njegovoj smrti u policijskom pritvoru je u toku.

San Hoze se nalazi 32 kilometra jugoistočno od centra San Franciska.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *