"Nadam se da nas neće ubiti struja": Marija Šerifović pevala na brodu, a zbog kiše se ozbiljno uplašila

Marija Šerifović angažovana je da peva na jednoj proslavi organizovanoj na brodu, ali su njen nastup poremetili vremenski uslovi.

Prethodnih dana širom Srbije, kao i u Beogradu, bilo je jako kišovito, zbog čega je pevačica bila uplašena i zabrinula se da je tokom nastupa ne udari struja.

– Desila se sledeća situacija. Mi danas nastupamo, možda, Ono čemu se nismo nadali je da će da padne kiša. Organizacija se nije nadala da će morati da organizuje ovaj šator. Mi se sada nadamo da nas sve kolektivno neće ubiti struja i da nećemo potonuti na ovom ogromnom brodu – rekla je Marija pred probu u videu na njenom jutjub kanalu.

Nakon toga, ona je otišla kući i otkrila kakav je dalji plan organizacije.

Probu smo završili, kiša i dalje pada. Ideja organizatora je da u pola 8 krene čamac, da se plovi, da se obavi večera i da se brod vrati, da ja oko 10 ponem da pevam. Iskreno se nadam da će do tada proći ova kiša i da će sve biti onako kao i treba – rekla je pevačica.

U međuvremenu Marija je obavila i popodnevnu dremku, nakon čega je otišla kod šminkera da joj sakrije podočnjake, a potom se uputila ka mestu nastupa.

Pevačica je svojim gledaocima pokazala i unutrašnjost broda, ali i vatromet koji je pušten pred nastup.

Na njenu sreću, predveče je prestala kiša, pa je Marija mogla da nastupa na miru.

Au, što mi je bilo lepo. Hoću još jedanput da iskoristim priliku i da se zahvalim svim ljudima koji su večeras bili na brodu. Hvala što ste baš mene odabrali da vam ulepšam vikend – rekla je Marija.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *