Najveće muzičke zvezde spajaju se na jednoj bini: Veče koje Beograd sa nestrpljenjem očekuje

Domaća publika imaće priliku da po prvi put uživa u dobro poznatim melodijama ovog vrsnog izvođača, budući da su pojedini srpski pevači, među kojima su i Aco Pejović i Saša Kovačević, prepevali neke od njegovih pesama, o čemu je Grk nedavno govorio za srpske medije.

– Pesme Ace i Saše na srpskom zvuče predivno. Oni su predivni umetnici i njihov način pevanja je vrlo lep. To je najvažnija stvar kad date svoje pesme nekom drugom umetniku i izvođaču, da oni tu pesmu izvedu srcem. Drago mi je i jako sam srećan da su to moji prijatelji uradili tako dobro – rekao je Vertis tom prilikom.

Na beogradskom koncertu pridružiće mu se upravo Kovačević kao specijalni gost, što je jedinstvena prilika da čuveni pevačev hit „Živim da te volim“ publika čuje i u originalnoj Nikosovoj izvedbi – „Thelo na me nioseis“.

Nikosov jedinstveni glas i stil brzo su privukli pažnju grčke muzičke industrije i ubrzo je postao jedan od najpopularnijih pevača u zemlji, a ubrzo i širom sveta. Tokom svoje karijere objavio je brojne albume, uključujući „Pos Pernao Ta Vradia Mou“, „Mono Gia Sena“ i „An Eisai Ena Asteri“. Njegova muzika kombinuje elemente pop, narodne i tradicionalne grčke muzike, stvarajući zvuk koji je jedinstveno njegov. Njegovi koncerti širom sveta mesecima su unapred rasprodati, a beogradski koncert prava je prilika da i domaća publika po prvi put uživo oseti energiju i emociju koju Nikos Vertis donosi na pozornicu.

Ulaznice za Vertisov koncert na Tašmajdanu mogu se naći na sajtu efinity.rs, putem besplatne aplikacije efinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

(Telegraf.rs/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *