Po svemu specifičan, namenjen samo odraslima: Idealan za odmor u paru uz puno zabave i dobrog provoda

Turska je poznata po očaravajućim hotelima savršene usluge, ali postoji jedan koji je po svemu specifičan i koji nećete nikada zaboraviti ukoliko ga posetite, a to je hotel Adam Eve 5*. Namenjen osobama starijim od 16 godina, hotel stavlja akcenat na vrhunsku svakodnevnu zabavu i animaciju, podredivši sve mladima i dobrom provodu. Sa uslugom na bazi Ultra All Inclusive, idealan je za parove, posebno one koji žele da provedu svoj medeni mesec na nezaboravan način, uz specijalan „Anglemoon“ koncept, ali je odlična opcija i ako ste odlučili da letujete sa prijateljima. U mnogim luksuznim hotelima gosti imaju ličnog asistenta, a u hotelu Adam Eve 5* imaju ličnog anđela, koji brine o gostima i ispunjava im sve želje. Kako spoljnim, tako i unutrašnjim dizajnom, ovaj hotel se izdvaja u odnosu na druge svojim mladalačkim i modernim doživljajem, sa uslugom koja je u svako smislu vrhunska.

Što se tiče gastronomskih užitaka, ni tu kvalitet ne izostaje. Osim redovnih obroka u glavnom restoranu, brojnih snack barova i kafića, gostima je na raspolaganju čak sedam a la carte restorana, od kojih su posebno poznati restoran „Blind“, gde se večera u potpunom mraku i restoran „Eros“ u kom je romantična atmosfera i služe se jela koja su pravi afrodizijak. S obzirom da je ovaj restoran dizajniran za parove, u skladu sa tim možete večerati na crvenom krevetu. Baš kao ovi restorani, u hotelu je i sve drugo interesantno i koncipirano na specifičan način. Umesto fasade, hotel je čitav prekriven zelenom, veštačkom travom, a hol je ukrašen sa čak 4.980.000 ogledala.

 

Kada se na Belek spusti noć, prozori na hotelu obasjani su raznobojnom svetlošću, a tada počinju i noćni program i animacija sa poznatim imenima DJ muzičke scene. Ni preko dana ne manjka zabave za mlade i sve one koji se tako osećaju. Pet otvorenih bazena, ogroman wellnes & spa centar bogat sadržajima, i na kraju, ali nikako najmanje važno, 300m duga peščana plaža sa dokom. S druge strane, ako ni to nije dovoljno vašem avanturističkom duhu, hotel je na samo kilometar udaljenosti od centra Beleka, pa odmor možete iskoristiti i da se upoznate sa malim gradskim centrom, prošetate, obezbedite suvenire za drage prijatelje i dodatne uspomene sa letovanja.

Boravak u hotelu Adam Eve 5* ostaće vam zasigurno urezan u pamćenje i poželećete da ispričate prijateljima i porodici svoje utiske. Zato požurite i obezbedite svoje mesto u hotelu putem online rezervacije na zvaničnom sajtu agencije 1 A Travel”.

Ako preferirate letovanje u Turskoj, ali više volite Egejsko more, i tamo možete pronaći hotel koji je namenjen samo odraslima, koji ima All Inclusive uslugu, peščano-šljunkovitu plažu, a nije daleko ni od centra Bodruma. Forever Club Bodrum 5* nalazi se u prelepom ambijentu i poseduje i neke spa & wellness sadržaje, što ga čini dodatno zanimljivim za odmor u paru.

Jedan od najposećenijih hotela namenjenih samo odraslima u Hurgadi, svakako je Steigenberger Pure Lifestyle 5*, koji se nalazi u suvom centru turističke zone, na peščanoj plaži, a poznat je po odličnim zabavama u toku dana i večeri, za čiju su atmosferu zaduženi vrhunski DJ-evi iz celog sveta.

Ne smemo zaboraviti da spomenemo da i Tunis ima hotele koji su namenjeni samo odraslima, a među njima jedan koji se pre svega izdvaja zbog lokacije u blizini termalnih izvora. Royal Tulip Korbous Bay Thalasso & Springs 5* je hotel u nestvarno lepom okruženju, a usluga i kvalitet su na visokom nivou, pa je boravak u njemu nalik najlepšem snu.

Za sva pitanja možete pozvati call centar agencije na 011/655 78 00.

(Ona.rs/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *